1982-ben kezdtük családi vállalkozásunkat, a kezdeti időszakban cukorka-termékeket készítettünk más kereskedők számára,majd a Balaton Füszért beszállítói lettünk.Idényjellegű karácsonyi és húsvéti termékeket is készítettünk.
1992-ben nyitottuk Dombó Pál utcai műhelyünket Gábor Süti néven, ahol uzsonna-sütemények készítésével foglalkoztunk.
Beszállítottunk a Napsugár Áruház szupermarketjébe napi 2 alkalommal.
1997-ben új műhelyt és cukrászdát építettünk Sarokház Cukrászda néven, termékkínálatunk már fagylalttal is bővült .
Közben a METRO áruházlánc beszállítói lettünk egyik termékünkkel.
2000-ben a cukrászda emeletén nyitottuk az Azúr nevü pizzériánkat.
2007-ben csokoládé készítésbe kezdtünk mint Gabriel Bonbon Manufaktúra Kft., és bemutatkozott a Magyar Rapszódia nevü prémium kategóriás praliné . Ez a termék az évek folyamán Kiváló Magyar Élelmiszer, Magyar Termék Nagydíj, OMÉK Vásári díj, Kézműves Magyar Remek, Nívódíj, Innovációs Díj, Premium Hungaricum, Hungaropack Csomagolási díj elismeréseket kapta.
2008-ban az Év Fagylaljta versenyen Natur Alma fagyink közönségdíj elismerésben részesült /kép7/.Ekkor indult a Magyarország Tortája program, amelyre több alkalommal is neveztünk Francia-stílusu tortáinkkal /pl.Mecseki Füge, Bakonyi Mogyoró, Kaposmenti Gesztenye, Huszár,Torta Sicylia.
2012-ben a gödöllői Királyi Kastély számára készítettük a Sisi termékcsaládot /csokoládé-drazsé-trüffel/,amellyel Barcelonában Worldstar díjat nyertünk 2013-ban.
Ez a termék 2015-ben Kézmüves Remek Díjat kapott.
2015-től csokoládé drazsékat is készítünk /chilis, levendulás, borzselés, sörzselés, homoktövises,stb. izesítésekkel/.
37 év vállalkozói múlt után 2019-től cukrászatunk áttért a megrendeléses torta-és sütemény készítésre a vendégeink által elterjedt és használt Gábor Süti néven.